Ps4 Spel

Utbildningen är första steget i SvFF:s utbildningsstege och riktar sig till de som är tränare för lag som spelar 5-7 manna. I år har hela 26 personer anmält sig vilket är jättekul! Deltagarna har varit en god mix av både vuxenledare samt spelare som jobbar som ungdomsledare. Ni som inte fick plats i år får se fram emot nästa kurstillfälle, missa inte det! Inbjudan till tränar- och ledarmöte! Saltsjöbadens IF Fotboll bjuder härmed in samtliga våra tränare och ledare till ett årligt möte på Saltsjöbadens Golfklubbs resturang för middag och konferens.

Efter många timmar utbildning i både teori och praktik har vi nu ytterligare cirka 20 ledare som tagit sig genom första stora steget i tränarutbildnigen. Detta gör att vi nu har C-utbildade ledare i de flesta av våra lag vilket är väldigt positivt för föreningen! Vinterträning i tält på Nacka IP!

Att kunna träna på snöfritt konstgräs under vintertid är en lyx som länge varit exklusiv för A-lag i högre divisioner som tränar hårt året runt. Fritidsnämnden i Nacka kommun har tillåtit fotbollen ta ett stort, nödvändigt steg framåt i en kommun som är i stort behov fler planer, både sommar- och vintertid. Nu när vi går in i december månad tar fotbollen en obligatorisk paus för att sedan dra igång med full styrka tredje veckan i januari! Det är då inomhusträning kommer att erbjudas till våra lag. De äldre lagen kommer tilldelas chansen att träna på konstgräset i Nacka och resterande lag kommer få träna i de inomhushallar som finns lokalt i Saltsjöbaden. Mer info om detta kommer senare. Efter ett långt och gediget arbete med att samla in pengar åkte våra äldsta flickspelare iväg till Barcelona på träningsläger och turnering.

Fotboll Målvakt

En annan stor nyhet är lanseringen av familjekonto vilket i dagsläget möjliggör en gemensam och i vissa fall subventionerad medlemsavgift. Konton kopplas ihop med hjälp av personnummer och lösenord från det konto du vill koppla in. Mer information med manualer och annan “bra att veta” hittas på huvudsektionens sida om Familjekonto. Sammanfattning av Höstlovscampen! 3 dagar, 70 spelare, 7 tränare och strålande väder gjorde vår nyalanserade Höstlovs-camp till en riktigt succé!

Tältet på Nacka IP som vi alla väntat på är färdigmonterat och i full gång. Träningar där sätter igång v.3 som för alla andra. Tyvärr stötte tältet redan dag 2 på vandalisering där någon/några skar sönder bitar av tältet vilket ledde till ett reperationsuppehåll. Vi hoppas verkligen vi slipper se detta några fler gånger! Sammanfattning av Fredagsträningarna! Fredagsträningarna som lanserades 2016 har fortgått även detta år.

Fotbollsbord Cougar Cup Final

Vi har gått in i oktober månad och fotbollssektionen vill påminna alla medlemmar om vikten av multiidrottande. När fler och fler sporter går mot att bli helårssporter samt att det ibland uttrycks närvarokrav så hämmas ungdomars möjlighet till att delta aktivt i fler idrotter.

På mötet kommer närvarande kunna ge feedback https://autonytt.se/racing-betting-guide-till-betting-pa-motorsport/ på förslaget. Handboken kommer att skickas ut innan mötet för granskning. Typ: Tränar- och ledarmöte Multiidrottande för bästa utveckling!

Bra initiativ och bra jobbat! Under söndagen genomfördes dag 1 av årets C-Diplom som består av 2 heldagars utbildning i ungdomsfotbollen.

fotbollsspel online

Campen utmärkte sig särskilt med att vara ett samarbete med Fisksätra IF där både spelare och tränare deltog från. Campen genomfördes på både Saltsjöbadens IP och Fisksätra med lunch i Folkets Hus och hos Sweet & Pure. Årets Tränarutbildning C genomförd!

Fredagsträningarna kommer att erbjudas även nästa år med ett par nya inslag för att fortsatt utveckla verksamheten. Jättekul att det varit så många som tagit chansen att nå högre höjder med sitt fotbollsspel och stort tack till de tränare som deltagit under året! Vintern närmar sig och fotbollen tar en välförtjänt paus under december- och halva januari månad. Frågor har inkommit om varför beslutet har tagits att ha en längre paus under denna period och svaret på detta är att tydligare definera fotbollens terminer. Tidigare har många lag tränat året runt och det har rullat på med varierande men oftast ganska låg närvaro. För att få bättre närvaro under lågsäsongen har vi därför nu definerade säsonger för att hålla närvaron och därmed kvaliten uppe under denna period.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *